Termeni si conditii

S.C. HELOPAL ROMANIA S.R.L. este o societate romaneasca, cu capital 100% romanesc, cu sediul social in Sos. Straulesti nr. 88-92, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/11461/1995, avand codul unic de inregistrare RO8005127 .

I. Accesul la site

Accesul site-ului www.magazinuldeglafuri.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestia, reprezentand o intelegere intre parti. Incalcarea acestor Termeni si conditii reprezinta o infractiuneHELOPAL ROMANIA SRL isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub forma legala celor care au incalcat aceste reguli.

Informatiile oferite pe acest site sunt gratuite. Toti utilizatorii Internetului au acces la acestea.

II. Copyright

Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al HELOPAL ROMANIA SRL. Acesta este proprietatea HELOPAL ROMANIA SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei HELOPAL ROMANIA SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

III. Informatii personale

Utilizatorii trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete despre acestia. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastraHELOPAL ROMANIA SRL va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice. Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii. Dar daca se constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda lui HELOPAL ROMANIA SRL dreptul de a folosi sau distribui aceste informatii.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personaleHELOPAL ROMANIA SRL nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

IV. Securitatea datelor personale

Datele clientilor vor putea fi utilizate de catre HELOPAL ROMANIA SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, etc.

Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentialeHELOPAL ROMANIA SRL se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si HELOPAL ROMANIA SRL.

HELOPAL ROMANIA SRL se obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004, iar la cererea in scris trimisa la adresa din Sos Straulesti nr. 88-92, sector 1, Bucuresti, se obliga:

  • sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.
  • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor.

HELOPAL ROMANIA SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.MAGAZINULDEGLAFURI.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.MAGAZINULDEGLAFURI.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.MAGAZINULDEGLAFURI.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

V. Site-ul Magazinul de glafuri

Site-ul www.magazinuldeglafuri.ro este un magazin online pus la dispozitia clientilor de catre HELOPAL ROMANIA SRL.

VI. Pret

Preturile prezente pe site includ TVA (20%).

Preturile sunt actualizate zilnic. Valoarea facturii va fi cea din momentul confirmarii ei de catre unul din operatorii nostrii.

VII. Modalitati de plata

Plata se poate efectua:

  • Prin OP (ordin de plata) sau transfer bancar in baza facturii proforme emise de HELOPAL ROMANIA SRL. Factura proforma va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare sau in contul clientului. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii prin e-mail la info@helopal.ro, atasand o copie a OP-ului.

VIII. Livrarea comenzilor

Termenul de livrare a produselor achizitionate de pe site-ul www.magazinuldeglafuri.ro este de 24, maxim 48 ore din momentul confirmarii comenzii. In anumite situatiiHELOPAL ROMANIA SRL isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

IX. Garantia produselor

Toate produsele beneficiaza de o garantie de 2 ani si nu afecteaza drepturile conferite prin ordonanta guvernului nr. 130/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, legea nr. 449/2003 republicata si ordonanta de urgenta nr. 174/2008.

X. Limitarea responsabilitatii

HELOPAL ROMANIA SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site.

HELOPAL ROMANIA SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

HELOPAL ROMANIA SRL isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

HELOPAL ROMANIA SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care:

  • informatiile nu vor implini toate cerintele dumneavoastra;
  • site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;
  • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, nu va satisfac toate cerintele.

HELOPAL ROMANIA SRL nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca HELOPAL ROMANIA SRL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

  • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
  • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
  • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
  • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

HELOPAL ROMANIA SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Toate promotiile sunt valabile in limita stocului.

Informatiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realitatii in momentul introducerii acestora in cadrul site-ului si HELOPAL ROMANIA SRL nu este raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau schimbari aparute.

XI. Actualizarea continutului

  HELOPAL ROMANIA SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Ultima actualizare a Termenilor si conditiilor: 20.09.2016

XII. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.